22.10.2014 KAIKKI KEINOT KÄYTTÖÖN

Eli Perusturvan  virkailija ja sairaalan sosiaalityöntekijä olivat sitten lyöneet yhteen viisaat päänsä ja tässä tekstiä mitä olivat suunnitelleet:
1. minun pitää neuvotella takaajan kanssa , että pankkilainan osamaksut olisivat tässä vaiheessa pienempiä, jopa niitä ei olisi ollenkaan, vain pelkkiä korkoja
2. kävisin hakemassa ruokaavustusta Helluntai srk:lta
3. kävisin ilmaisella aamiaisella , joka aamu paikallisella kirpputorin yhteydessä olevassa uskonnollisessa ruokapaikassa, ja jopa  ruokailemassa siellä maksaa muistaakseni 1-1,50 € ateria
4. käydä puhumassa pankissa ja sitten takaajalle , mitä pankissa olisi vaihtoehtoja

Hienoja ajatuksia ja neuvoja, sellaiselle ihmiselle, joka olisi terve ja kynnys mennä noihin on minulle todella suuri . Perusturvan virkailija, ei ehkä kumminkaan tunne minua niin hyvin, että ymmärtäisi loppujen lopuksi tilannettani. Itkettyä on tullut taas, ei tietty auta mitään, mutta turruttaa hetkeksi tämän kaaoksen päässäni.

Seurakunnalta, sain eilen ruokaseteleitä, katsoivat tilanteeni, niin pahaksi ja avun tarpeen suureksi.
Välitystililtä tulee loppu viikosta 60 € suurin piirtein, sillä saan ehkä maksettua puhelinlaskun erän, ja loput sitten sillä toimeentulotuella, ja ehkä syntymäpäivärahoilla , jos niitä tulee niin jotakin muuta. Ja ruokaa yms.

Pankkilainasta olen sanonut aikaisemminkin, että en tosiaankaan aio jättää sitä maksamatta, sitä on meinaan jäljellä n.10 600 € ja eriä 53 kpl ja summa noin 266 € per kuukausi. Viimeinen maksupäivä olisi  15.6.2018.

Sen jälkeen katsotaan, sitten mitä tehdään. Jos pääsen töihin, ja kuntoutuksen/työklinikan jälkeen uuteen koulutukseen mikä sopii terveyden tilaani  ja uuteen ammattiin. Aikomukseni on maksaa lainaa isomalla summalla, ja niin laina-aika lyhentyisi.
Ei Luoja kiellä suurista haaveista, mutta katsotaan nyt.

Kelassa kuntoutuspaperit/työklinikalle nyt työn alla, ja odotellaan kiireellistä päätöstä, tuon kesäkuisen Varman hylyn takia. Toivon, että olisi myönteinen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI