11.10.2014 TIEDOKSI TULEVAA : MOT

MOT   Pikavippimetkut 2.0.  Pikavippifirmat yritettiin laittaa kuriin, mutta pieleen meni. Vipeistä voi yhä joutua maksamaan korkoa satoja prosentteja. Toimittajana Tiina Lundell.

Esitetään: Ma 13.10.2014 klo 20.00 Yle TV1

Yhä edelleen mainostetaan  :
Mistä halvin pikavippi tilille?

Jos etsit halvinta pikalainaa olet löytänyt parhaimman mahdollisen paikan mitä kautta sellainen löytyy. Halvimmat pikavipit on hankalaa ja työlästä löytää jos lähtee itse firmoja vertailemaan keskenään. Kaikista halvin pikavippi löytyy kuitenkin todella helposti meidän kautta, sillä olemme vertailleet kaikki Suomessa tällä hetkellä yli 50 toimivaa pikavippi-/kulutusluottofirmaa ja valinneet kaikista halvimmat pikalainavaihtoehdot. Alempaa löydät lainapaikkoja, joilla on Internetin halvimmat hinnat ja vielä lisäksi erinomaiset ja joustavat lainaehdot.

Lainan hakeminen on helpottunut vuosi vuodelta ja vaihtoehtoja on tullut lisää, mutta pään vaivaa kuitenkin tuottaa sen kaikista edullisimman pikavipin metsästäminen. Edullisin vippi ei ole mikään helpoin löytää varsinkaan jos sinulla ei ole mitään kokemuksia pikavippifirmoista ennestään.

Kaikista halvimmat pikavipit 2014 vuonna!

-Vivus.fi on tällä hetkellä kaikista edullisin pikavippifirma ja se myöntää lainaa aina 10 euron tarkkuudella 10-2010 € väliltä. Maksuaikataulun päätät itse 3-30 vuorokauden sisältä ja voit myös halutessasi saada yhden ylimääräisen kuukauden lisää aikaa, mikäli näin haluat. Eräpäivän siirto tapahtuu kätevästi verkon kautta niin kuin myös lainan hakeminenkin. Lainahakemus netissä on kaikille ilmainen ja saat lainarahat heti tilillesi yleensä n. 15 minuutissa. Vivus tarjoaa myös ainutlaatuista tarjousta mitä mikään muu vippifirma ei tällä hetkellä tarjoa nimittäin saat ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi enintään 400 € asti. Et siis maksa mitään korkoja ensimmäisestä lainastasi! Tämä tarjous on jokaisen pikavippiä tilaavan ehdottomasti käytettävä hyväkseen. Tutustu Vivuksen lainaehtoihin ja tilaa vippi heti tilille!

-Trustbuddy tarjoaa 100-600 euron pikalainoja täysin ilman korkoja niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Edellytyksenä on, että maksat pikavipin pois 14 vuorokauden sisällä. Muuten joudut maksamaan vipistä normaalin todellisen vuosikoron verran korkoa (pikalaina yhä edelleen hyvin edullinen). Voit siis ottaa pikavipin myös pidemmällä maksuajalla ja lainaehdoista löytyy sen verran joustoa, että eräpäivää on aina mahdollista siirtää kuukaudella eteenpäin. Trustbuddyn kautta saat siis haettua jatkuvasti ilmaisia pikavippejä!

-Everydayn kautta voit hakea  pikavippiä / joustoluottoa 20-2000 euron väliltä. Laina-aika on myös sinun päätettävissäsi, voit maksaa laskun erissä (minimilyhennysvaatimus 20 € / kk – sinä päätät) tai kokonaan pois. Rahojen toimitus tilille on nopeaa ja voit tehdä nostoja vuorokauden ympäri. Lainahakemuksia otetaan myösvastaan kellon ympäri ja ne käsitellään heti. Tutustu Everydayn tarjontaan ja tilaa itsellesi halvin pikavippi heti!

-Credit24 on pitkään alalla toiminut firma ja se on yhä suositumpi kuin koskaan ennen. Syy suurelle suosiolle on varmasti sen erittäin nopeassa ja hyvässä palvelussa sekä edullisissa ja joustavissa vipeissä! Credit24 tarjoaa pikalainaa halvalla 500-3000 € väliltä joustavalla juuri sinulle sopivalla maksuaikataululla, saat päättä maksuaikataulun itse 1-24 kk väliltä! Lainan hakeminen tapahtuu netistä ilmaiseksi – kun laina on myönnetty voit tehdä nostoja verkossa tai tekstiviestillä. Tutustu Credit24:n erinomaiseen lainatarjontaan ja pistä halvin pikavippi heti tilaukseen!

-Euroloan tarjoaa 50-5000 euron suuruisia pikalainoja edullisesti luottotilin muodossa. Täytä hakemus netissä ja saat luottopäätöksen sähköisesti aina n. 15 minuutin kuluessa. Yhtiö edellyttää lainaajalta vähintään 18 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Euroloan on suosittu suomalainen luotonmyöntäjä, joka on toiminut luotonmyöntäjänä jo yli 6 vuotta. Jos haluat edullisen lainan, on Euroloan erittäin hyvä vaihtoehto.

Parhaat lainavinkit 2014 vuodelle – halvin pikalaina heti tilille

Halpaa lainaa etsiessä ja hakiessa kannattaa muistaa, että pikavippivertailu on syytä tehdä huolellisesti aina ennen kuin lainaa lähtee tilaamaan. Varsinkin siinä tapauksessa jos olet uusi lainaaja etkä tiedä mistä edullisin laina löytyy, on syytä tutkia huolella eri vaihtoehtoja ja todella miettiä millainen maksuaikataulu ja minkä suuruinen laina itselle soveltuu halvin pikavippiparhaiten. Lainaa ei myöskään kannatta koskaan ottaa liikaa ja monet firmat myöntävät tänä päivänä lainaa jopa yhden euron tarkkuudella eli voit todella ottaa täsmälleen sen summan rahaa lainaksi mitä tarvitset.

Lainan hakeminen on edullisinta aina lähes poikkeuksetta verkon kautta täytettävällä hakemuksella mikä on lähes jokaisen firman kohdalla aina ilmaista. Voit myös vastaavasti hakea lainaa / pikavippiä tekstiviestillä useista firmoista tai puhelinsoitolla, mutta näistä koituu aina muutamien eurojen lisäkuluja eli jos kaikista halvin pikavippi kiinnostaa, niin kannattaa täyttää lainahakemus verkossa.



Halpoja tai jopa ILMAISIA vippejä muualla:

Ilmainen pikavippi
Halvin pikavippi
Mistä löytyy kaikista edullisin pikavippi?

Suosittelemme hakemaan lainaa sellaisilta yrityksiltä, joilla on joustavat lainaehdot, koska jos sattuu jotain yllättäviä lisäkuluja, etkä pystykään maksamaan lainaa ajallaan takaisin, niin et joudu pinteeseen. Yhä useammat pikavippifirmat tarjoavat nykyään eräpäivän siirtoa ja yhä pidemmäksi aikaa. Jotkut myöntävät myös lainalle maksuvapaita kuukausia. Kilpailu on alalla niin tiukkaa, että on pakko keksiä uusia keinoja kuinka markkinoida yritystä ja mitä paremmat lainaehdot ovat sen enemmän asiakkaita on. Monet asiakkaat kiinnittävät nykyään huomioita ennen kaikkea lainaehtoihin eli nykyään pelkkä hinta ei ole enää se kriteeri, jonka perusteella laina valitaan. Toki monet kiinnittävät huomionsa yhä vain pikavipin hintaan, joten luonnollisesti silläkin on merkitystä ja kalleimmille lainoille ei ole niin paljon menekkiä.



Lisää vippejä vertailussa

Vippipaikka.fi – hae Vippipaikan kautta edullisia vippiratkaisuja
Halvin pikavippi on siis yhä todella voimakas tekijä lainalle, mutta monet muut seikat ovat kiilanneet sen rinnalle ja ihmiset todella kiinnittävät huomioita muihinkin tärkeisiin asioihin, kuten lainaehtoihin. Suosittelemme siis erittäin lämpimästi ottamaan myös muita seikkoja huomioon ennen kuin teet viimeisen lainapäätöksen!


Jos  joku päätyy nyt ottamaan pikavippivelan, pitää muistaa että sen joutuu maksamaan takaisin korkojen kera tai vähän lisääkin. Tähän voin lisätä, että niitten ottamiseen täytyy olla erittäin pätevä syy , ja sellaista syytä ei ole olemassakaan. Sen voi sanoa, ihan omakohtaisesti.  Pikavippi 18-vuotiaalle

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI