10.10.2014 LÖYSÄSSÄ HIRRESSÄ

Tuntuu ihan kuin roikkuisi löysässä hirressä.

Ei tule päätöksiä Kelalta eikä Varmalta, pompottelevat kumpainenkin ja minä siinä välissä.
Yksikin aamu soitin  Varmaan sitten Kelaan ja taas Varmaan. Kelasta oli soitettu edellisenä päivänä Varmaan ja kerrottu päätöksestä, virkailija Varmasta ei viitsinyt katsoa tai lukea papereita sen vertaa,
vaan laittoi minut ottamaan selvää, annoin kyllä virkailijalle pikkasen palautetta, että teillähän on Kelalta soitto, mutta no niin näyttääkin olevan.

Kyllä taas laskin kymmeneen ja ajattelin ihmeellistä pompottelua.

Ja osa päätöksistä jurraa Eläkelaitoksen muutoksenhakulautakunnassa. Kestää noin 7 kk tai enemmän. Ja kaikki nyt lähetetyt B-lausunnot tulee hylkynä. Olla tässä ja hymyillä ja miettiä millä minä sitten elelen, kun tipun ansiosidonnaiselta  työttömyyskorvaukselle. Toivottavasti ennen sitä tulee päätöksiä.

Verokortin tarkastutin netissä ja nousihan se veroprosentti yhdellä 24 % . Jos vaikka saisi takaisin sitten tulevana vuonna. Toive ajattelua taas. Ulosottoonhan se menee, mää mitään sieltä verottajalta saa.

Minä olen todella onnellinen siitä, että jotkut tahot luottavat minuun, vaikka luottotiedot ovat menneet.
Luottamus perustuu pitkään asiakassuhteeseen. Ja hoidettuihin laskuihin. Jotain positiivista tässäkin asiassa.

No, mutta päivä kerrallaan.

Ja olen aika mestari nykyisin säästämään ja tinkimään asioista, jos jotain haluan. Ja myyn ja myyn ja myyn, omia tavaroitani, saan niistä jonkun verran, mutta nyt rupee olemaan tavarat loppu. Sain niistä 30 € , sain maksettua velan puusepälle(joka teki kaupungin vuokraasuntooni keittiön kaapit, kaupungin maksuun) , kun teki mun puutarhapenkkiin uudet puut. Moni ajattelisi, että olisin laittanut tuon rahan johonkin tähdellisempään, no mun asiani, se oli silloin tärkeä. Ja kyllä tuo penkki on aikaisen hieno. Omaksi duunaukseksi.
Seuraavaksi yritän saada tulle suojaksi jotain katetta. Aidan teon taidan jättää ensi vuodeksi.
Kun en nyt saa mistään ylimääräistä, pitää niitä juhlia pikkasen juhlistaa, perhepiirissä.
Vaikka , kyllä ajattelin tuossa yksi ilta että 500€  jostain niin , tietäisin mitä tekisin. Talvikengät, talvitakki, kaihtimet , ja yksi lasku. Paljon, pienellä rahalla. Tai vähän ja silleen.

No ei lainaa, ei murhetta maksuista. Mutta pärjään näinkin, ja kyllä asioilla on taipumus järjestyä.
Mutta, toisaalta, kyllä tämä pienituloisuus on syvältä, oliskos köyhä no joo, olen.
Köyhällä on halvat huvit, ja  jollain  ilmaiset :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI