25.3.2013 LYHYT VIIKKO

Aurinkoista Pääsiäisen alus  viikkoa kaikille. Olen ulkoillut paljon ja nauttinut auringon paisteesta ja lämmöstä.
Ajattelin tällä viikolla olla kanssa huolta vaille, en mieti noita laskuja ja ulosottomaksuja.
Pidän vapaata niistä. Ja kun tulee pilvinen sää, jään sitten niitä murehtimaan ja päivittämään tänne.

Kävin tänään Kelassa kysymässä asunnon asumistukea, kun kuntoutujan pitää tarkistaa se jokaisen uuden B-lausunnon jälkeen, kuten myös kuntoutusrahakin. Kelassa tuli kyllä velkojen määrä esille, eli noin 32 000 €, niitten tietojen mukaan. Katsotaan kun lasken ne, mitä sitten summa.  Niin, kuin ei mulla muuta tekemistä olisi.

Koulu/tai työharjottelu asioita pitäisi kanssa miettiä, mutta ei nyt, lataan tuosta auringosta kaiken energian ja voiman itseeni, olen sitten puhtia täynnä, ja ajatuskin juoksee paljon paremmin.

Eli lataan nyt auringonvaloa ja energiaa palaan pilvisenä päivänä, päivittämään tilanteen .




 Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuueks. Lakatkoon lonkka kolottamasta, polvet narisemasta. Pysykööt pieru pääsemästä, virtsa viimein karkaamasta. Jospa vielä nahka siliäisi, selkä suoristuisi. Herkkeeppä roppa rupsahtamasta ja lihat löllyämästä. Palatkoon muisti reissultansa. Sujukoon seksi sulavasti, lempi leiskuvasti. Mitä muuta varvut mukanaan toisi? Jospa onnea, terveyttä, hyvää eloa soisi, rahakaan ei pahaksi oisi. Mukavaa Pääsiäistä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI