13.3.2013 KÄRSIMÄTÖN

Mua ei ole luotu olemaan tekemättä mitään, jos voisin ja kykenisin menisin töihin.
Tämä sairaslomalla oleminen tuntuu vaan jatkuvan ja jatkuvan... Tuloihinhan tämä ei paljonkaan vaikuta, joka kuukausi tulee sama summa, vähän lisäksi tuolta sossusta, mutta enemmän saan tukea ja tsemppausta seurakunnalta.

Miksi tuo Perusturvan henkilökunta on muuttunut muutamana vuotena tosi kylmä kiskoiseksi. Onko niin kiirettä sielläkin, ettei enää jakseta panostaa ihmisten ahdistuksiin, käsketään lähettää paperit ja palataan sitten asiaan, jos on tarvetta, muuten tipahtaa vaan päätös postiluukkuun. Ajan jos saat, niin papereita pyöritetään ja sitten ulos, puhelikin soi jo siinä välissä pari kertaa.

Enää ei tuputeta harkinnanvaraista toimeentulotukea, vaan ollaan tosi tiukalla linjalla ja katsotaan tulot ja menot, kenelle ne ylimääräiset menee ? Onko jotkut toiset paremmassa asemassa, kuin toiset , tuollakin virastossa.

Onhan tietty nämä maksttomat linjat näihin. Mutta olen kyllä sitä mieltä, että täytyisi saada puhua kasvotusten jonkun kanssa. Ei ystävät ole niitä kelle kerrotaan tästä tilanteesta. Mulla on tämä kirjoittelu, mutta nytkin ollut pari vaikeaa päivää, kun tuo pirulainen kateus pilkistää tuolta. Miksi olla kellekään kateellinen? No, oma asioitten hoitamatta jättäminen  ja elintapani yms. vaikuttavat siihen miten on tapahtunut, on kyllä helppoa myöntää virheet ja yllättävän helppoa myöntää myös kateus. Kaikki tunteethan tässä on sallittuja, ja hyvä niistä puhua.

Taitaa olla aika iskeä kädet taikinaan taas viikonloppuna, ja harjoittaa pullaterapiaa. Siinä jos missä mulla hermot lepää, ei tarvii muuta kuin leipoo. Voisin kokeilla vaikka jonkun uudenkin reseptin.

Tänään tuli yksi lasku ja yksi huomautuskirje laskusta. Ei kiinnostanut , kun vasta 1.4.2013 tulee rahaa.
Taistelen sitten taas noitten kanssa.... laskuvapaa  tai oikeammin maksuvapaa, kunhan 15 pv menee lainanlyhennys pankkiin, niin loppu kuukausi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI