1.3.2013 KURINPALAUTUS

No, viikonloppu taas edessä ja postivapaata, kirjeistä käräjäoikeudelta ja ulosotosta.
Että voi pieni ihminen olla onnellinen tästäkin asiasta.

Olen tässä pari päivää keräillyt puhtia kirjoittaa tänne taas, välillä tulee ihan pienen pieni luovuttamisen puuska. Mutta, vaan pieni ja tämäkin johtuu varmaan tänään tulleesta rahasta tililläni, kuntoutusraha, no ihanaa olisi jättää laskut maksamatta ja lähtee Turkkiin viikon lomalle. Niinpä, kukas maksaisi sitten pankin lainan ja asunnon vuokran yms. Olisi vaan ollut viimeinen kokonainen tili, ennen kuin menee se 300 €/kk ulosottoon. Alkaa maanantaina ja kappas kummaa en tiedä koska mahtaa loppua. Tai varmaan saan jotain vihiä maanantaina klo 11.

Miettinyt olen kanssa tälläistä.
Hyväntekeväisyys järjestö, josta annettaisiin lainaa sellaisille ihmisille jotka, ovat pattitilanteessa velkojen ja ulosoton kanssa, eivät saa Takuusäätiön, eikä pankin tai Velkajärjestelyn avustuksia tai Sosiaaliluototusta. Joutuisivat hakemaan, kyllä varmaan Suomesta löytyy muutamia miljoonia (Kreikkaankin annettiin), jos ei valtiolta, niin Yksityisiltä lahjoittajilta hyväntekeväisyyttä. Velvoittaisi hakemukset ja kirjalliset lupaukset asian hoidosta, ja elin ikäinen luotto kielto Pikavippeihin yms lainoihin, sekä kun asiat kunnossa, voisi ihminen aloittaa puhtaalta pöydältä ja ehkä elämäkin hymyilisi , niin että jaksaisi palata työ elämään.

Tappeleminen rahaasioitten kanssa, kuluttaa henkisesti ihmistä tosi paljon, ei paljon jää aikaa iloisten asioitten miettimiseen, kun koko ajan miettii miten selviin ja milloin seuraava tilipäivä on.

Täysi työllistämistähän tämäkin kyllä on, joutuu juosta KELASSA, ULOSOTOSSA, PANKISSA, PERUSTURVASSA, KÄRÄJÄOIKEUDESSA JA VIELÄ ERI TERAPIOISSA, JA AVUSTUKSIA SRK:LTA ... Hui, kaikki jos joka viikko olisi huippukunnossa, kesään mennessä.

Iloista maaliskuun ensimmäistä  viikonvaihdetta  :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI