20.3.2013. KÖYHYYDEN RAJA

Köyhyyden rajaksi katsotaan, että ihminen tienaa noin 1140€ kuukaudessa, tämä laskelma vuodelta 2011.
Eli tänä vuonna summa voisi olla pikkasen erilainen. Ehkäpä pikkasen isompi, onhan tuo talous mennyt kuitenkin suht koht hyvin, ilman ihmeempiä taantumia. 

Tuos hilkulla meikäläinen roikkuu, köyhän ja rikkaan rahattakin osassa

Ihmiset ovat osanneet taiteilla tuloillaan aikasen hyvin. Ne keillä siihen on ollut papempi mahdollisuus, ovat varmaan saanet sijoitettua ja säästettyäkkin tuloistaan, mutta ne keillä tuloja tuo minimi, omasta kokemuksestani, aikasen hyvin menee se mitä tuleekin. Eipä paljon jää säästöön, ei yhtään.

Kuulemma pitäisi laittaa 20 € kk, vararahastoon, että on mistä ottaa tiukan paikan tullen. Mutta ainakin minulla menee kaikki ihan laskuihin ja elämiseen. Ehkä opin vielä, kun tämä velka juttu ohitse, laittamaan muutamia kymppejä säästöön, etelän matkaa varten. 

Niin olen ajatellut, että, kyllä mä näistä asioistani pääsen kunnialla eroon, kunhan vaan pidän asian mielessäni, ja yritän olla huolehtimatta liikaa. 

Toi se tänäänkin postista kirjeen Ulosotto viranomaiselta, ja soiton käräjäoikeudelta. 
Ja muutama laskukin tuli, huomenna yritän katsoo tuon tilanteen tuonne vihkoon, miltä näyttää, ja montakos vielä menemättä ... ei varmaan kukaan firma unohda laittaa laskua. Vaikka kuinka toivoisi !!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI