02.02.2015 OMA LUOTTOTIEDOTTOMUUS

Oma luottotiedottomuuteni on tullut minulle kalliiksi. Eli ulosotossa on kaikki velat lukuun ottamatta pankkilainaani .
Jos itse teet itsesi luottotiedottomaksi tilaamalla sen maksaa se 19,90 € .
Halpaa kuin saippua. Verrattuna niihin moniin, jotka kärvistelevät ulosotossa velkojensa kanssa, osa tietty on sellaisia, jotka ovat toisten takausten takia joutuneet sinne.
Velka veli nostettaessa, veljenpoika maksettaessa. Osa ihmisistä unohtaa lainaa nostaessaan, että laina pitää joskus maksaa takaisin.

Yritin tänään laskeskella tuota ulosottomaksua minun ansiosidonnaisista päivärahoista, en tullut hullua hurskaammaksi. Suurempi sen täytyy olla kuin viime päivärahoissa, kun on tulleet nämä korotukset voimaan.
Mutta niistä rahoista jää käteen alle 50 €. Millähän elän loppu kuukauden ?
Pyhällä Hengelläkö?

Uskon siihen mitä äitini sanoi aina , kun oli vaikeaa: Kyllä Luoja luoduistaan huolen pitää.

*Yhteisvastuu 2015 tukee vapaaehtoistyötä ja lasten koulutusta
*Kirkkohallituksen täysistunto hyväksyi Suurella Sydämellä -vapaaehtoistoiminnan Yhteisvastuukeräyksen vuoden 2015 kotimaiseksi erityiskohteeksi.Yhteisvastuukeräyksen tuotosta 60 % ohjataan kansainväliseen diakoniaan Kirkon Ulkomaanavun kautta, 20 % kotimaiseen erityiskohteeseen, 10 % Kirkon diakoniarahastolle ja hiippakuntien diakoniarahastoille ja loput 10 prosenttia keräävän seurakunnan valitsemaan kohteeseen.

*Yhteisvastuu 2015 käynnistyy sunnuntaina 1.2.2015.
*Suomessa yli 600 000 ihmistä elää köyhyysrajan alapuolella. Rahaa päivittäisiin perustarpeisiin, kuten ruokaan, ei ole riittävästi. Apua tarvitaan monin paikoin enemmän kuin sitä pystytään antamaan. Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet mukana laajentamassa Suurella Sydämellä -vapaaehtoistoimintaa koko Suomeen ja auttamassa hätää kärsiviä lähimmäisiämme.

Tässä kanssa tärkeää tietoa siitä, miten meitä kotimaan hädässä olevia autetaan Kirkon kautta. ja taas tässä tuo köyhyysrajalla ja sen alapuolella 600 000 ihmistä. Iso määrä ihmisiä, ja ne lisäksi , jotka ovat syrjäytyneet ja eivät kykene edes hakeutumaan mihinkään mikä auttaisi heitä.

Itselläni on tämä netti ja terveet jalat ja kykenen ottamaan asioista selvää ja hakemaan apua, vaikka itsellänikin on ahdinkoa, silti toisella lähimmäisellä voi olla vielä heikommin asiat.

Toivon tämän bloginkin auttavan muutamia, tai antamaan vinkkejä ja toivoa ja uskoa tulevaan.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI