maanantai 4. helmikuuta 2013

4.2.2013. VALMIS TAIPUMAAN

Ihana mies soitti ulosotosta, taas muutama kirje tullut sinne, sanoin vaan, laitappa tulemaan. Vielä muutama sinne tulee, ollaan taas yhteyksissä. Huumoria tässä tilanteessa pakko repiä, edes jollakin tavalla. Vaikka asia ei mikään naurettava olekaan, vaan totisinta totta.

Mietin tänään tuota pikavippien helppoutta. Eikö niille kanssa voisi asettaa "katon", kuten pankeissakin nykyisin on. Ennen vanhaan pankit syytivät rahaa melkein tilanteessa kuin tilanteessa, nykyisin tilanne on toinen, pitää olla takaajat ja työpaikka. Kokemusta on tästäkin.
Saahan sen kierteen katki, pystyy pistämään eston itse omatieto -sivustolla. Ja omia tietojaan kannattaa käydä lukemassa myös Asiakastieto -sivulla.

Ja mitä oudointa on tämä kyseisten lainojen perintä. Monessa yhtiössä on samassa lainan antaja ja lainan perijä. Ja ne korot, perintään kun ryhdytään aivan päätä huimaavia. Yhden firman perintä aivan uskomatonta,  tullut joka viikko sähköpostiin lasku ja korot ja kulut valtavat.  Mutta kaippa , nekin kohta laittavat eteenpäin tuon pikavipin. Miten mua ei voisi vähempää tuo nyt kiinnostaa. Sinnehän ne ulosottoon ajautuu kaikki.

Olisihan se hienoa, että tulisi lottovoitto ja  pystyisi maksamaan kaiken pois kerralla. Niin pankkiin, kuin tuonne ulosottoonkin ja niihin pariin firmaan mitä olen yrittänyt viel suoritella.

Just tänään maksoin vuokran, sähkön ja puhelimen,  eipä jää paljonkaan käteen tuosta ns. eläkkeestä.
Mutta, pärjään.