20.2.2013. SELKÄ SELKÄÄ VASTEN

Olen jotenkin ollut saamaton tuon ulosottoon menon kanssa, sopimaan siitä perittävästä summasta.
No onhan se vaikeaa, kun tietää että näistä pienistäkin tuloista viedään vielä sekin 1/3 osaa.

Näin sairaslomalla ja kipeänä ollessa voisi armo käydä oikeudesta, ja pikkasen tulla vastaan, ymmärrän kyllä senkin, että ei ne lainat sieltä minnekään lyhene jos sinne ei mene. Mutta taas toisaalta, ei se summa kovin suureksi siellä kasva muutaman kuukauden siirrolla.

Tietysti on monta muutakin aiheita ja tapoja, minkä takia haluaisi  saada olla maksuvapaita kuukausia.

Onko se aina luovuttava velkaisen kaikista, maksullisista "herkuista tai hyödykkeistä", täytyykö elää köyhästi, eikö aina silloin tällöin voisi jonkun pennoseni laittaa vaan itseensä, että jaksaisi sitä pitkää taivalta velkojen kanssa.

Joskus, kaffihetki hyvän ystävän kanssa, antaa voimia ja kantaa arjessa paljon enemmän kuin, se laskupino ja niiden avaaminen vie voimia.

Onhan tämä nytkin jo aikamoista pennin venyttämistä, tarjousten perässä juoksemista. Ja jos yhtään tulee terveyskeskuksen sairaalamaksuja saati hammaslääkärimaksuja, niin talous heittää ihan härän pyllyä.

Voisihan nuokin laskut viedä perusturvaan, mutta saako niistä mitään, niin jää arvattavaksi. Tai seurakunnalta pyytää avustusta.

Ekan kerran laitoin tuonne sähköpostiin pariin pikavippifirmaan tiedoksi, että en maksa laskunanne, antaa mennä käräjäoikeuteen vaan, niin eikös sitten tänään tullutkin jo perinnästä kirje, maksa niin säästät ..... ei mee niille jakeluun , että en maksa. Odottakoon mokomatkin !!!


Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI