24.2.2013 FILMI

Ynnäilin eilen illalla, tai oikeistaan yöllä noita mun ulosottovelkoja ja sinne meneviä.
Niitä nyt sisällä jo 6055,34 € josta 503,00 € ulosottomaksuja ja 1100,00 € oikeudenkäyntikuluja loput sitten jaetaan pääoman ja korkojen kanssa.

Lisäksi menossa oleva summa huitelee pääomalla 3925,26 € ja sitten 2938,83 € Halens. noihin kulut ja muut maksut. Huh huh, tässä taas tulee tämä oma vika, kun otit.

Pankki ei antanut lainaa, silloin kuin hyvässä kohdassa kysyin, ei kuulemma riitä maksut ja piti olla takaajia tai omaisuutta katteeksi. Mutta kun ei ole niin tuli sitten tehtyä tyhmiäkin ratkaisuja. Toivottavasti, selviin tuon jutun kanssa jotenkin. Noi korot vaan nousee ja kulutkin ja summa kasvaa aikaisen mahtavaksi.

Joskus vuonna yksi ja kaksi kun olin velkasaneerauksessa muistaakseni summa oli alun perin noin 94 000 mk
ja ulosotossa 140 000 mk. Kerkis olla siellä noin 4 vuotta, kunnes silloin pääsin velkasaneeraukseen.

Nyt sitten ei ole muuta toivoa kuin maksaa ja kun summa pienenee ja tulot toivottavasti suurenee saan sen maksettua. Sosiaalisen luototuksen hylkäsi  toimihenkilö heti. Sanoi , kuten itsekin ymmärsin, että ei kannata nyt yrittää maksaa moneen paikkaan , kun tulot noin minimissä.

Luin täällä jotain Blogia, missä hoidettiin tuloista taisi olla melkoiset tulot ?  €,  3000 € Visat ja matkalaskut ja kampaajat yms. Ja piti tilanteensa tosi vaikeana. No, tietenkin on , jos kerran on tottunut elämään leveästi. En ole kateellinen hänellekään, eikä mullekkaan tarvis olla kateellinen, tämä on vaan välillä niin tajuttoman syvältä, minne ei edes valo paista. Mutta tarvis vaan uskoa ja luottaa, että elämä kantaa. Ei anneta enempää, kuin jaksaa kantaa.
Tai vielä yksi: Koettelee mutta ei hylkää.

Näillä fiiliksillä uuteen viikkoon, vaihtuukin maaliskuuhun loppu viikosta.
Aurinkoa ja valoa ja  myös toivoa synkkyyteen.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI