21.2.2013 PIDÄ KII

Harvemmin, mutta kun tulee niin iskee kyllä täydeltä laidalta, itku ja suuri harmi ja vielä suurempi häpeä.
Tänään sellainen päivä, otin kauniisti käteeni sen luurin ja rimpautin sille ulosoton miehelle, ja hänpä kertoikin, että oli jo laittanut postiin kirjeen ja summa tosiaan 1/3 osa tuloistani, eli pikkasen alta 400 €.

Harmittaa ihan simona, ei meinaa meikä tajuta , että miten olen ollut noin halvatun tyhmä. Siellä oli noin rapiat 6000 € ja toinen mokoma noita tuossa odottamassa.

Ja turha sanoa, että olisi ajatellut kun niitä otit. Mutta, kun en niin en. Enhän tässä voi kun itseäni syyttää. Hyvähän se olisikin vierittää syy jonkun toisen niskoille, esim. Pikavippifirma ??? se ja se. Nauraisivat vaan, ja nauttisivat ihmisen kurjuudesta. Mitä hiton järkeä on laitella sinne, niitä lauseita että jos maksukykyseinä pystyt hoitamaan velan, voit sen ottaa. Ihminen kun on tiukassa tilanteessa ja rahattomana, käyttää kaiken , että saisi jostakin  joko laskuihin tai ruokaan rahaa.

Mutta tässä tilanteessani, kun ei tule mistään mitään, harmittaa ihan pirusti, oma tilanteeni.

Itkin äsken sosiaaliluototuksen naiselle, ja neuvoi, että mitä pienimällä summilla lyhentelet lainoja ns. ylimääräistä, niin helpompi tilanne itselleni. Nyt kun vielä lyhennän Visaa, Finareffia ja Halensia, kannattaakos,  helpottaisi puljaamista paljonkin, jos vaan vuokra ja normi menot menisivät.
Olisihan se 300 € pienempi menoerä kuukaudessa. Eli samanverran kuin tuo ulosotto.

Voihan nenä, taas uusi päätös ja uusia alku kaikelle. Mietin . Itkukin puhdistaa, mutta ei puhdista luottotietoja eikä velkasaldookaan. Lottovoitto, kiitos. Sellainen 100 000 € pääsisi ihan melkein nollille, sitten odottelis vaan sitä, että saa luottotiedot kuntoon. No, ei Luoja kiellä suurista haaveista. Mutta, jos uskon ja saankin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI