23.2.2013 ONNI

Taas tänne pläjäytän tekstiä, eilen oli vatsa niin kipeä, liekö stressistä vai jostain pöpöistä, ei jaksanut vääntää tänne edes moi:ta. Mutta nyt sitten entistä ehompana.

Ensin tuosta sivusta minkä löysin, kuinka Lieksassa ollaan tuettu ulkomaalaista henkilöä, pienillä tukisummilla.
Juu en minä tiedäkään mihin rahaa on tarvinnut, mutta jos mäkin lähtisin tuonne meren taakse, sainkos tukia siellä, no en. Joutuisin istumaan siellä tien poskessa hattu kourassa, ja laulamassa ns. lukkoon korvat biisejä.
Tulot olisi muutamia kolikoita, ei seteleitä , kuten me Suomalaiset annamme katusolisteille.

Että tälleen, ja sen myös huomioin tuossa tiliotteessa, missä ne maksut esim puhelimesta vuokrasta yms.
Eli erikseen nekin maksetaan. Ja minä kun kävin kysymässä ja anomassa tukia, ei , sulla niin hyvät tuet.
Otankin tuon paperin mukaan, kun seuraavaksi kerraksi haen tukia.

No nyt niitten tarvis auttaa, kun menee se ulosotto maksu sieltä. Olen miettinyt sitä, niitten kahden Finansin ja Halensin. ulosottoon päästämistä, olisihan sekin mullepäin, eli noin 160€ kk. Visaa ajattelin vielä sinnitellä maksaa eli 100 € kk. eli 24 kk sitä vielä ja 5 vuotta pankin lainaa.... aika menee ja ulosottokorkot ja kulut kasvaa, mutta parempi niin tai näin, kuin ihan väärinpäin.
Onhan mulla  ne muutamat(ikanno,resurs,ellostili,klarna) osamaksut, niitten yhteissumma on 60 € kk
 Eli vieläkin yrittäisin pyörittää tuota kierrettä, olisin kyllä varmasti hajonnut , jollain tapaa. Mun korttitalo olisi ehkä palannut poroksi.asuisinko tässä, en varmaankaan, olisin joutunut vuokrarästien takia pellolle.

On aika onni huomata, että olen ottanut järjen käteen ja hallitsen nyt tätä pientä oravanpyörääni, vauhti ei päätä huimaa mutta pyörii kumminkin, hitaasti mutta varmasti.

Onni on se pieneni asia, kun tietää että on ja elää.
Onni olisi myös se lottovoitto.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI