31.5.2014 OPPISINKOS JO JOTAIN ELÄMÄSTÄ ...

Miettinyt syntyjä syviä taas kerran.
Onhan tässä mun elämässäni, paljon hyvääkin, mutta kyllä heikkoina hetkinä nämä rahahuolet kyllä nujertaa mielen.
Olin Hämeenlinnassa lääkärissä, juu sain rahat matkoihin, mutta sosiaalitoimisto ei niitä minulle antanut, miten olisi siinä tapauksessa ollut , jos en olisi mistään rahaa saanut. Olisinko päässyt mitenkään matkaan?
Kyllä mua jotenkin stressaa tällaiset asiat, että luullaan ihmisen venyvän aikalailla.
Nöyrtymistä yhteiskunnan edessä. Suorastaan kerjäämistä, ruinaamista. Eikö nämä asiat olisi suoraan sosiaalipuolelta tulevia menoeriä , jotta ihminen pystyy kulkemaan sairaalareissujaan. Mun pitää selvitellä tätä, vastasuuden varaksi.
 Harmitus suuren suuri, näinkö jää sitten huonompiosaisilta lääkärireissut tekemättä, kun edes kulkumatkat eivät tule "kuin manulle illallinen".
Eihän se maailma ihan tälleen pyöri, kyllähän sitä pitäisi olla hätäkeino, että asiat rullaavat ja saa lääkärireissut käytyä. Mutta , mikä se keino on, kun Kelaltakaan ei saa apua kuin vasta tietyn summan ylittävältä osalta.
48 km ei oikeuta vielä mihinkään, eikä vielä pitkään aikaan, olikohan summa päälle 200€ , omavastuulta ennenkuin korvaavat matkoja.
Muutenkin tämä rahatilanteeni ollut ihan kamala, odotan kuin kuuta nousevaa tiistaita tai keskiviikkoa kun tulee rahaa sosiaalitoimistosta, niin jää mulle niistä vissiin 10 €, kun ne laskut maksan pois. Onneksi on ollut pikkasen pakastimessa ruokaa, näkkäri ja vesi linja on tullut tutuksi.
Näillä fiiliksillä onkin kiva muuttaa taas päiväykseksi kesäkuu kuudes kuukausi.
Selvittelen noita ulosottomaksuja , kun ne saan tuolta ulos , siis kaapista. Paljonkos niitä vielä tulee, no ei varmaankaan montaa, se verohan sinne meni ja muutama muu maksu.  Ollut kiirettä tässä ja univelatkin tuli nukuttua. Jos sitten saa pikkasen kirjallisia hommia tehtyä.
Jatketaan näillä tiedoilla.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI