19.05.2014 KIITOS

KIITOS, Teille kaikille ketkä olette lukeneet blogiani. On ollut ilo huomata, että te tykkäätte ja olette mielissänne, kun kirjoitan tätä. Vaikka ruikutankin köyhyyttäni, olen yrittänyt selvitä tästä tilanteestani, uskoen että kyllä selviän, kun oikein kovasti yritän ja ennen kaikkea tahdon.

Onni on omistaa ihania lukijoita , jotka kannustavat kirjoittamaan. Kirjoittamaan vaikka välillä tuntuukin turhauttavalta ja todella mustalta tulevaisuus.

Laitoin nyt, nuo kommentit piiloon, ja toivon että kirjoitatte vaikka sähköpostiini, niin haluaisin niin mielelläni vastata kaikille, henkilökohtaisesti, koska haluan että jos olet velkaantunut saat edes yhdeltä ihmiseltä vertaistukea, älä koskaan menetä toivoasi, niin paha tilanteesi ei koskaan ole. Usko minua. Sen karun koulun olen itse käynyt, rääkännyt itseäni ihan viimeiseen saakka, ottanut pikavippejä pikavippien maksuun, ja unohtanut todellisuuden , menettämällä toivon, tulevaisuuteen. Ollut avaamatta laskuja ja jättänyt maksamatta kaiken.

Hae apua, ihan ensiksi etsi vaikka kiven kolosta se ihminen ketä tukee sinua, auttaa sinua arjessasi. Vaikka olisi puoliso, kannattaa hakea ulkopuolinen henkilö, vaikka seurakunnan työntekijä, varaat ajan ja menet sinne laskujen kanssa, avaatte ne yhdessä, juttelette, on ihminen joka on läsnä ja kuuntelee sinua.
Sinä olet tärkeä, olet arvokas, juuri sellaisena kuin olet, olet vaan nyt sattumoisin menettänyt otteen rahan käytöstä, ja joutunut velkojen kanssa umpikujaan.

Itse käyn seurakunnassa, ja sosiaalitoimistossa sekä mielenterveys toimistossa, kaikille puran tätä, minkä olen saattanut päätökseen 2012 elokuussa. Sen jälkeen velat kaikkinensa ovat tippuneet ulosottoon, muutama vielä jälkijunassa tulossa, mutta selviää kun vuosi lopussa, niin paljonko ulosotossa  velkaa sitten on.

Mutta ennen kaikkea, olen mielissäni , että olen saanut niin paljon apua, tukea, hyväntekoja ja jopa lahjoituksena: ruokaa, vaatteita , pieniä iloja, mutta niin suuren suuria apuja , kun maailma meinaa kaatua päälle. Kyllä Suomessakin vielä löytyy sydämellisiä ihmisiä, joilla on sydän kultaa.

Olette kultaisia. Sinäkin, jolla on nyt niin paha olla, olet tärkeä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI