maanantai 24. marraskuuta 2014

24.11.2014 Laillisesti ryöstetyt//Kari Rosenlöf

Laillisesti ryöstetyt
23.11.2014 12:15 Kari Rosenlöf Raha Hyväksikäyttö Hyvinvointivaltio Hyvinvointiyhteiskunta Rosvousta Takaisinperintä 76 kommenttia ilmoita asiaton viesti
Hei sinä, ulosottovelallinen perintätoimistojen uhri.  Et ole yksin.  Kanssasisariasi ja -veljiäsi alkaa Suomessa olla jo kohta puolimiljoonaa ihmistä.  Sinua riistetään kylmänviileästi viimeiseen kertyneeseen koronkoronkorkoon saakka. Siitä huolehtivat valtion päättäjät, jotka ovat mahdollistaneet sinun loputtoman laillisen lypsämisen.

Sinä Suomen kansalainen, joka syystä tai toisesta olet menettänyt luottotietosi. Sinulta evätään täysin elämä vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi. Et saa vakuutuksia, puhelinta, nettiliittymää, vuokra-asuntoa. Olet kuin yhteiskunnan spitaalinen. Elät käytännössä avovankilassa. Linja on armoton.

Ulosottomaksut, oikeudenkäyntikulut ja perintäkulut ylittävät usein pääoman moninkertaisesti. Ulosottomenettely on uskomattoman upea rahantekokone niille harvoille, joille sen meidän johtajamme ovat luovuttaneet.  Sinua riistävät täysin lailliset ulkomaiset ylikansalliset perintätoimistot, jotka nauttivat rahoistasi veroparatiisien kautta.

Suomessa harjoittavat menestyvää toimintaa yksityiset toimistot kuten Aktiv Kapital, Lindorff ja Intrum Justitia.  Esimerkiksi näille yhtiöille on luotu uskomattoman upea business, jossa jokainen velallinen saa maksaa loputtomasti korkoja, kuluja, korkoja, koronkorkoja ja kuluja velkojen pikalisävoittona -suoraan veroparatiisitileille.  Lindorfille aiheeseen liittyvät kysymykset ovat vaikeita.

Tämän kaiken mahdollistavat oman kansakuntasi johtajat.  Lisäksi he ovat antaneet mahdollisuuden uudelle rahantekokoneistolle, pikavippifirmoille.  Pikavippien kautta saat haettua sen viimeisen oljenkorren vaikeaan taloustilanteeseesi, ja siitä korresta maksaa heille satojen prosenttien korkoja.

Olet siis päässyt loputtoman rahanteon keskipisteeseen, mutta valitettavasti toimit maksajan roolissa. Sinun lapsesikin pääsevät hyvällä todennäköisyydellä osallisiksi, koska köyhyys on periytyvää. Usko minua, sinua ei haluta ulos tästä kierteestä, koska olet uskomattoman hyvä rahasampo heille, jotka tästä kaikesta hyötyvät päättäjiemme myönteisellä suostumuksella. Päättäjät eivät ole puolellasi. Muuten he olisivat sinua auttaneet.

Tämä sama mekanismi toimii myös valtiotasolla. Pankit luotottavat valtioita, joilla ei ole koskaan varaa maksaa luottojaan.  Näin ollen ne pääsevät loputtomasti lypsämään veronmaksajia ja viemään kaiken kansallisen omaisuuden kuten kaivokset, sähköverkot, pohjavedet, metsät.

Mutta älä huoli. Kuten alussa mainitsin, pelkästään teitä perinnän uhreja  on kohta puolimiljoonaa ihmistä. Niitä, joita ei ulostottoperintä kohtaa,  riistetään veroilla, että saadaan joitain valtion velkoja hoidetuksi. Tälle lailliselle ihmisten ryöstölle voidaan tehdä yhdessä  totaalinen loppu.  Joukossa on voimaa.

Muista äänestää.  Kun mietit ehdokasvalintaasi, selvitä hänen kantansa seuraaviin kysymyksiin:” Oletteko valmis tekemään kaikkenne, että ihmisten laillinen ryöstö lopetetaan? Oletteko valmis äänestämään sen puolesta jopa yli puoluekurin?”  Mikäli ehdokas vastaa myöntävästi, anna äänesi hänelle. Mikäli vastaus on kielteinen,  etsi suoraselkäinen ja rohkea ehdokas, joka ei palvele rahan valtaa.  Mikäli meistä  jokainen toimii näin, on laillinen suomalaisten ryöstämispolitiikka kokemassa kohtalonsa tulevien vaalien myötä.  Sekä yksilö- että valtiotasolla.

 http://www.talouselama.fi/uutiset/kun+kansa+vaikeroi+veloissa+tama+firma+kukoistaa+kassavirta+34/a2211863

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012100416084939_uu.shtml

----------------------------------------

Muista jakaa tietoa tästä kirjoituksesta, mikäli pidit siitä. Valtamediat eivät mielellään asioista välttämättä kerro. Muutos lähtee teistä. Luodaksemme paremman tulevaisuuden meille kaikille, tarvitsemme tekoja. Niissä jokainen meistä on tärkeä. Ilman tietoa ja ymmärrystä on meidän turha odottaa muutosta.