2.4.2014 VIHAINEN NAINEN

Niin olen pyhää vihaa täysi, piti tänään mennä ostamaan ne silmälasit, ihan odottelin niiden hakua innolla.
Ei tarvii pitää kaksia laseja päällekkäin, kun nypin kulmakarvoja.

Mutta kappas, pankki oli mennyt ottamaan lainanlyhennykseen 100,00 €. Siinä meni meikäläisen suunnitelmat, päin prinkkalaa. Kyllä ne on ihan syvältä noi pankit, niillä oikeus mennä asiakkaan tilille, vaikka päivämääräksi on merkattu 15.4.2014 , jolloin voivat ottaa lyhennyksen.

Huomenna otettava yhteyttä ja annettava palautusta, niin pankkiin kuin muihinkin tahoihin, sen verran nyt pistää vihaksi.

Millä ilveellä mä maksan ne lasit ? Ja millä mä elän, niin todellakin , todellakin , haen sieltä avustusta mistä tähänkin asti hakenut. Varmasti, kun huominen päivä illassa olen pikkasen viisaampi.

Kyllä olen miettinyt sitä valtakunnallista apujärjestöä,  joka voisi tällaisissa asioissa auttaa, hätään joutunutta auttaa. Varmasti saa sen takaisin tuplana, kun asiakas olisi saanut asiansa järjestykseen.

Tuolla netin puolella, eli "FACESSA" on muutamia linkkejä joilta voi hakea avustuksia, mutta ei selvää rahaa, vaan just ruokalahjakortteja ja pieniä paketteja, vaatteita hygieniatarvikkeita , ihmiselle jotain pientä iloa, tuostakin, jollekin voi olla ihan suurikin ja ainut apu.

Mutta ei jatkuvaa, vaan ihan väliaikaista kaikki on vaan, kunnes elämässä löytyy se ilo, valo ja onni. Asiat järjestyksessä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI