29.4.2014 MUILLAKIN MENEE HYVIN !

Katselin tuossa Ajankohtaista kakkosta ja kuin ollakaan mun tunteeni kuohahti !

http://areena.yle.fi/tv/2258862

Ajankohtainen kakkonen 29.4.2014
Vierastyöläisten hulppeat sosiaalietuudet  (Kyynelkaasua ja kumiluoteja Venezuelassa, Kasiluokkalaisten terveiset aikuisille.)
Pe 25.4. klo 14.20

Tässäpä linkki käykääs katsomassa, ja mietitään sitten minne meidän rahoja menee, ja ketkä niistä saavat nauttia, sosiaalisen tulonsiirron vuoksi.

Vaikka perhe onkin keksitty esimerkki, niin kuinka paljon todellisia rahansaajia onkaan, ja lapsi luku kun on harvoin vaan 2.
Viidakkorumpu kertoo jopa Puolassa kuinka hyviä etuuksia perheet saavat Suomessa.
Perheen äitihän ja lapset saavat isän ollessa työssä Suomessa suomalaisen terveydenhuollon palvelut, kotimaassaan.
Jopa 500 sadan päivän työttömyyden aikana perhe isä, äiti ja kaksi alle kouluikäistä lasta, asuvat Virossa, kun isältä loppuivat työt täällä, korvaukset 30  000 €, lapsilisät, työttömyyskorvaus ja kotihoidontuet.
Elävät suorastaan herroiksi kotimaassaan.

Ymmärtäisin , jos perheen muut jotka eivät ole isän mukana täällä, vaan pelkästään isä saa edellämainitut  tuet itselleen, ja Viro maksaisi siellä olevan perheen kulut ja tulot.

Kyllä tälläisiä asioita pitäisi pikkuisen tarkastella, minne Suomen valtio ja Kela syytää rahoja, kun juuri eilisen dokumentin myötä rahalla olisi täälläkin tarvetta. Kyllä kotimaan asiat voisi ensin laittaa kuntoon ja sitten vasta syydettäisiin rahaa muille !



Simat, munkit ja serpentiinit, ne tuo vappumielet fiinit.
Juhlii kaikki kevään tuloa ihanaa, ja iloista vappua toisilleen toivottaa!


Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI