21.4.2014 VETÄÄ TÄMÄ ELÄMÄ VAAN, NIIN NÖYRÄKSI

Nöyrtyminen asioiden edessä.
Eli torstaina, odottelin perusturvasta edes jonkin moista suoritusta. Ei tullut,  fillarilla ajelin sitten sinne ja kysyin lääkkeitäni, ei tule rahaa, koska en ole sinne laittanut hakemusta, huhtikuulta, no voivat antaa maksusitoumuksen lääkkeestä. No sen sain, ja lääkitys kohdillaan taas. 

Ajelin kotia fillarilla, ja tongin kaikki paperini, ja löysin tammikuun, helmikuun, maaliskuun ja huhtikuun toimeentulohakemuksien päätökset. Eli huhtikuussahan minä sain sen n 100 € ja pankki vei sen sitten. 
Ja pankin lainasta oli myös maksettu se 447 €, harkinnanvaraisesta, tai jostain, koska mun tulot eivät riittäneet läheskään vuokraan, sähköön ja lääkärimenoihin saati lääkemenoihin, ja tälle kuulle tulee vielä torstain lääkärireissu, jossa tutkitaan sitten luita myöten meikä likka, eli luuydinnäyte ja verikokeet. 

Onneksi minulta on yksi huoli pois, olen saanut noita hyväntekeväisyys lahjoituksia, vaatteita, herkkuja, pesuaineita ja lukemista. Jos vielä pitäisi vaatteita hommata, joutuisin kulkemaan noissa vanhoissa vaatteissa, jotka ovat 3 vuoden takaa, ei ole tullut ostettua vaatteita, kuin kirppikseltä ja ihanaa oli saada paketti , jossa oli mulle sopivia vaatteita koon puolesta ja maun puolestakin. 

Harmillista oli vaan viikonlopussa se että kumisaappaat meni rikki, ja vettä tuli sisään reijästä, olimme siskoni mökillä "työleirillä", palkaksi saatiin ruuat ja juomat, simaa&kahvetta, ei auttanut muuta kuin ottaa isäni saappaat pienet 43, lenkkaritkin menee kohta puhki ja kävelykengät....mitkä ne on olen  yleensä siirtynyt suoraan talvikengistä lenkkareihin ja niistä släpäreihin. Ilmat vaan saisi lämmetä, ettei toi maa olisi niin kylmä. 

Toukokuun hakemuksen laitoin sossuun, toissa viikolla,no siitä ei varmaan tule mitään, pitää huomenna soittaa sinne sossuun ja kysellä tätä maksupolitiikkaa, miten mennään. Välitystilihän nyt pitäisi olla käytössä, juu mutta ei kait se sitä tarkoita, etten saisi ollenkaan käteistä.

Eli mistä ruoka, seurakunta onneksi avittanut minua, olisin ihan pulassa, jos en saisi ruokaseteleitä.
Ei ola auttanut ruikuttaminen, ei vaikka melkein itku kurkussa aina sinne soitan.  Onneksi sain ne "näkimet" eli silmälasit vihdoin ja viimein haettua, myin tomaatintaimia netissä, siitä tuli rahaa, saan tänne kirjoitettua virheetöntä tekstiä. 
Niin, ettette luule etten osaa edes kirjoittaa.  No osaanhan, ja välillä liiankin kovaa tekstiä. 

KYLLÄ TÄLLAINEN TILANNE SYÖ NAISTA.
Koetan vaan ajatella, että kyllä nämä asiat järjestyvät, vielä hyvin , jossain vaiheessa. 
Iloa ja valoa sydämiinne, nautitaan keväästä  !

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI