24.04.2018 Janakkala luopuu Lindorffin käytöstä

24.04.2018 19:36

HÄMEEN SANOMAT  KANTA-HÄME

Janakkala luopuu Lindorffin käytöstä
Janakkala. Janakkalan kunta irtisanoo sopimuksensa perintäyhtiö Lindorffin kanssa. Sen sijaan kunta lähtee osakkaaksi Kunnan Taitoa oy -nimiseen yhtiöön.

Kyseinen yhtiö on kuntatoimijoiden omistama yritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja omistajilleen.

Yhtiö on kotimainen toimija, joka on räätälöinyt kuntatoimijoille sopivan julkishallinnon perintäohjelman.

Yhtiöllä on erityisesti perintään erikoistunut tytäryritys Taitoa Kuntaperintä oy. Tämä rahoittaa toimintansa velallisilta vaadittavilla perimispalkkioilla. Nämä palkkiot puolestaan perustuvat lakiin saatavien perinnästä.

Kunta hankkii Kunnan Taitoa oy:n osakkeita 1 661 eurolla. Kunnanhallitus päätti asiasta maanantaina.

Janakkala on hankkinut perintäpalvelut Lindorffilta vuodesta 2009 lähtien. HÄSA

PÄIVI OJALA

TAITOA
TAITOA KUNTAPERINTÄ OY:
Kotimaista osaamista maksuvalvontaan ja perintään
Taitoa Kuntaperintä Oy on Taitoan 100% omistama tytäryhtiö, jossa yhdistyy kuntasektorin taloushallinnon ja perintäalan osaaminen ainutlaatuisella tavalla.

Taitoa Kuntaperintä Oy syntyi tarpeeseen, kun asiakkaamme kaipasivat kotimaista kuntaomisteista toimijaa, joka tarjoaa maksuvalvonnan ja perinnän palvelut. Huomioimme toiminnassamme paitsi asiakkaiden toiveet ja tarpeet myös velallisten yksilölliset tilanteet ja eri laskulajien erikoispiirteet.
Perintä:

 Kotimaista osaamista maksuvalvontaan ja perintään
Taitoa Kuntaperintä Oy on Taitoan 100% omistama tytäryhtiö, jossa yhdistyy kuntasektorin taloushallinnon ja perintäalan osaaminen ainutlaatuisella tavalla. Kotimaisena yhtiönä tuotamme varoja suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan hyväksi.

Taitoa Kuntaperintä Oy syntyi tarpeeseen, kun asiakkaamme kaipasivat kotimaista kuntaomisteista toimijaa, joka tarjoaa maksuvalvonnan ja perinnän palvelut. Huomioimme toiminnassamme paitsi asiakkaiden toiveet ja tarpeet myös velallisten yksilölliset tilanteet ja eri laskulajien erikoispiirteet.

Tarjoamme kaikki maksuvalvonnan ja perinnän palvelut; maksumuistutukset, vapaaehtoisen ja  oikeudellisen perinnän, jälkiperinnän sekä lakineuvonnan. Asiakkaanamme varmistat, että maksuvalvonnan ja perinnän toimet tapahtuvat aina ajallaan, olipa kyse sitten kirjeperinnästä tai ulosoton toimenpiteistä.

Vahvan kuntaperinnän kokemuksen omaava asiakaspalveluhenkilöstömme takaa perinnän kohteena oleville kuntalaisille aina ammattitaitoisen ja nopean palvelun, mikä nopeuttaa avoimien maksujen kotiutumista ja parantaa kuntalaisten asiakastyytyväisyyttä.

Nopeita tuloksia
Tavoitteemme on nopeuttaa asiakkaidemme saatavien kotiutumista. Samalla pyrimme ehkäisemään uusien maksuhäiriöiden syntymistä.

Olemme erittäin aktiivisia heti perinnän alkuvaiheessa. Panostamme kirjeperinnän lisäksi velallisten kontaktointiin ja joustaviin maksuvaihtoehtoihin. Kannustamme velallisia nopeaan suoritukseen kertomalla heille perinnän eri vaiheista ja kulujen muodostumisesta. Muistutamme myös, että maksut mahdollistavat osaltaan kuntien tarjoamat palvelut.

Säästöä asiakkaille
Omistaja-asiakkaamme voivat hankkia perintäpalvelut meiltä ilman kilpailutusta. Se alentaa työ- ja resursointikustannuksia sekä palveluntuottajien vaihdoista johtuvia järjestelmätyön kustannuksia.

Oma, vain kuntatoimijoiden palvelemiseen dedikoitu IT- ja järjestelmäkehitys, takaa nopeat kehitys- ja muutosaikataulut niin prosessi- kuin järjestelmämuutoksissakin. Samalla se tuottaa asiakkaillemme resursointi- ja tietoteknisiä säästöjä.

Taitoa Kuntaperintä Oy:n asiakaspalvelu
Mikäli asiasi koskee saamaasi maksumuistutusta tai maksuvaatimusta, ota yhteyttä Taitoa Kuntaperintä Oy:n asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu kuluttaja- ja yritysasiakkaille
Puh. 020 6399 420
Sähköposti: asta.perinta@taitoa.fi

Asiakaspalvelu sopimusasiakkaille (kuntatoimijat)
Puh. 020 6399 430
Sähköposti: toimeksiantajat.perinta@taitoa.fi

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI