09.12.2017 TALOUDELLISTA APUA JOULUUN

KELA
Toimeentulotuki



SOSIAALIKESKUKSET  "sossut"
Perusturva
Harkinnanvarainen ja/tai täydentävätoimeentulotuki


Erilaisten kirkkojen tarjoamat ruokaavut.

SEURAKUNNAN DIAKONIATOIMISTO 
Diakoniatoimisto. Diakoniatyö on käytännön toimintaa toisen ihmisen auttamiseksi. Diakoniatyöntekijät auttavat sinua elämäsi käännekohdissa. Diakoniatoimiston kautta on mahdollista saada sielunhoidollista apua, taloudellista tukea sekä ruoka-apua.


PELASTUSARMEIJA
Voit myös antaa tukesi osallistumalla Pelastusarmeijan vapaaehtoistoimintaan tai lahjoittamalla Auta Ihmistä - ja Joulupata-keräyksiimme netissä ympäri vuoden. Fyysiset joulupadat ilmestyvät kaduille vuosittain joulukuun puolessa välissä, ja niistä saadut lahjoitustuotot käytetään aina paikallisesti. Lahjoittamalla fyysiseen joulupataan tuet siis oman paikkakuntasi vähävaraisia.


Sata ihmistä - sata tarinaa
Joka päivä huono onni kohtaa jonkun, jolla vielä eilen oli kaikki hyvin. Syynä voi olla onnettomuus, sairaus, työttömyys, avioero, pahoinpitely, omaisen kuolema - tarinoita on satoja, mutta autettavia on satojatuhansia. Yhden ihmisen epäonni vaikuttaa monesti myös muihin, perheissä erityisesti lapsiin. Näitä kaikkia ihmisiä Auta Ihmistä -keräys tukee. 

HOPE
Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.


HYVÄ JOULUMIELI KERÄYS 
 Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään vuonna 2017 jo 21. kerran. Keräys alkaa torstaina 23. marraskuuta 2017 ja jatkuu aina jouluaattoon asti. Tämän vuoden keräystavoite on 2 100 000 euroa, jonka avulla jaetaan 70 euron arvoisia lahjakortteja 30 000 perheelle.

Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen kanssa. Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan Suomessa asuville lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, tai muun kriisitilanteen vuoksi. Vuosien varrella keräyksellä on tuettu jo lähes 230 500 perhettä. Lisäksi keräyksen myötä lapsiperheköyhyys on nostettu puheenaiheeksi julkiseen 
keskusteluun, ja päättäjien tietoisuuteen.





Jouluapu , koko Suomi 
Jouluapua 
Avustuksia vähävaraisille 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI