11.11.2016 ERILAISIA AVUSTUSRYHMIÄ, JOS APUA KAIPAAT PYYDÄ/ANO, NIIN ON TOIVOA

 Apua  vähävaraisille ryhmä, Koko Suomi   :
Ryhmä on perustettu auttamaan kaikenlaisia vähävaraisia.
Tehtävämme on olla linkkinä niiden välillä, jotka tarvitsevat apua ja niiden jotka haluavat heille apuaan antaa.
Jäseneksi hyväksytään vain oikealla, omalla nimellään olevat profiilit, feikkiprofiilit hylätään/poistetaan.Kirjoita vapaamuotoinen hakemus ylläpitoon sähköpostiosoitteemme löydät tekstin alta. Kerro elämäntilanteesi, perheenjäsenten iät ja koot ja millaista apua toivot. Laitathan mukaan omat yhteystietosi, että saamme avun suoraan sinulle. Kiitos :)
Huom. Ryhmän sivulla ei saa pyytä rahaa, eikä lahjakortteja.

Vähävaraisille apua !  : OHJEET ja SÄÄNNÖT
KAIKKI HAKEMUKSET TÄSTÄ LÄHTIEN OSOITTEESEEN apuameille@gmail.com, (kirjoita aiheeseen paikkakuntasi, ja loppuun nimi, os, puh, sähköposti ja nimi jolla olet facessa ryhmässä).
JONKA KAUTTA NE LAITETAAN SIVULLE. ANNAMME SITTEN YHTEYSTIEDOT, KUN AUTTAJA LÖYTYY! AUTTAMISEN ILOA KAIKILLE! Rahaa ei pidä lähettää tai pyytää. Myöskään lahjakortteja ei suositella. Parempi on jos leipoo, tekee itse, käy kaupassa tms. Kirjoittakaa tuonne gmail osoitteeseen, en lue messengeriä.
On myös saanut kirjoittaa ylläpidolle että julkaisemme kiitoksen, ja että hän itse kiittää myös auttajaa suoraan.  Liity ryhmään.

Jouluapua  : Joulu on antamisen aikaa.
"Jouluapua" tehtävänä on olla linkkinä kaikkien niiden perheiden välillä, jotka haluavat antaa ja niiden, jotka tarvitsevat apua toteuttaakseen lasten ja nuorten lahjatoivomuksia sekä antamaan jouluniloja lapsille sekä aikuisille.
HUOM ! ***Valitettavasti jouluavun hakuaika tälle vuodelle on päättynyt emmekä voi enää ottaa vastaan uusia hakemuksia.
Viime vuonna Jouluavun kautta meni apua n. 430 perheeseen. Toivotamme kaikille oikein mukavaa syksyn jatkoa. Tulevaksi jouluksi jouluapua on saanut yli 1500 hakemusta. Toivomme löytävämme apua niin monelle perheelle kuin mahdollista ja toivotamme kaikille hyvää talven jatkoa.***  Yhteisö. 

Jouluapua , ryhmiä monessakin kaupungissa : Autetaan vähävaraisia lapsiperheitä ja yksinäisiä. Kaikille joulu ei ole itsestäänselvyys. Monessa perheessä mietitään saadaanko edes jouluruokia pöytään. Jokaisella lapsella pitäisi olla oikeus jouluun ja lahjoihin. Lisäksi moni yksinäinen tuntee itsensä jouluna vielä yksinäisemmäksi. Jouluavun tehtävänä on olla linkkinä niiden hyvinkääläisten välillä, jotka haluavat antaa ja niiden, jotka tarvitsevat apua toteuttaakseen lasten joululahjatoiveita ja tuoden iloa sitä tarvitseville.  Liity ryhmään .

Hope : ❄JOULULAHJAKERÄYS❄
Joululahjakeräyksen tiimoilla .
Keräämme lahjoja kaiken ikäisille lapsille ja jotta jokainen saisi paketin kuusen alle, tarvitsemme apuasi. Lahjan voit tuoda varastollemme kääreessä tai ilman, paketoimme lahjat.
LÄMMIN KIITOS 😊 Tykätty .

Apua suurella sydämellä : Ryhmään saa liittyä AINOASTAAN omalla oikealla nimellään. Kaikki vale-nimellä varustetut profiilit hylätään estojen kera.  Suljettu ryhmä .

Avustuksia vähävaraisille : Liittyessäsi ryhmään, hyväksyt samalla sen säännöt! Sivullamme olevia perheilmoituksia, tai ylläpidon julkaisuja ei saa kopioida, eikä julkaista muiden ryhmien yms. seinällä.
Ryhmä on perustettu auttamaan kaikenlaisia vähävaraisia.
Tehtävämme on olla linkkinä niiden välillä, jotka tarvitsevat apua ja niiden jotka haluavat heille apuaan antaa.
Jäseneksi hyväksytään vain oikealla, omalla nimellään olevat profiilit, feikkiprofiilit hylätään/poistetaan.
Tarkoitus on auttaa selviämisessä pahimman hetken yli, ei alkaa elättää perheitä. Ilmoituksia on ryhmän seinällä rajoitettu määrä kerrallaan (max. 60)
Ilmoitus saa olla ryhmän seinällä max. 2kk jonka jälkeen se poistetaan. Kokemuksen mukaan vanhempiin ilmoituksiin ei vain enää mene apua. Uutta hakemusta voit pyytää aikaisintaan 3kk kuluttua edellisen poistumisesta.  Heillä myös : Apua Jouluun  ! Suljettu ryhmä.

Sininen Risti : Sinisen Risti avustaa vähävaraisia Suomen kansalaisia. Tykätty.

Pelastusarmeija : Soppa, saippuaa ja sielunhoitoa. Joulupadat, kotimaan avustukseen . Tykätty.

Arkiapuri : Arkiapuri tukee vähävaraisia suomalaisia, ruoka-avulla , vaate avulla , tai muulla tarpeellisella tavalla. Myös Jouluapua ! Tykätty.

Jouluapua, Koko Suomi ! : Tämän sivuston tarkoitus on saada auttaja ja autettava löytämään toisensa. Minulla on tavoitteena, että jokainen sivustolla oleva perhe saisi apua.  Tykkää .

Seurakunta Diakoni : Erilaisia tukitoimia, EU-ruokakasseja , Otamme vastaan joululahjapyyntöjä jo tässä pikkuhiljaa, ja julkistamme ne Tukiverkoston sivulla toivelahjalistana ke 16.11.
****joululahjatoiveet on VÄHÄVARAISILLE tai yksinäisille*****
Muistattehan, että avunpyytämiselle pitää olla peruste, eli varaudu kertomaan tilanteestasi, ilman selvittelyjä emme voi laittaa kenenkään hakemuksia Tukiverkostoon
. ((Vanhat tukiverkostolaiset, joiden tilanteen jo tiedämme, ei tätä toki tarvitse)).
HUOM! Kerrothan toiveet mahdollisimman tarkkaan niin ihmisten on helpompi tarttua niihin.
HUOM! Tukiverkosto ottaa vastaan suklaakalentereita eteenpäin jaettavaksi Tukiverkoston ja diakoniatyön perheille.

PERUSTURVA : Voi auttaa toimeentulotuella, harkinnanvaraisella tai täydentävällä toimeentulotuella. Varaa aika  kuntasi sosiaalityöntekijälle. Tee hakemus.


Tietysti, omat sukulaiset voivat auttaa, jos mahdollista. Mutta yleensä on helpompaa pyytää apua vieraalta, kuin lähimmäiseltään.


Toivon, että Tänä Jouluna apua saavat sitä hakeneet.
Että, kaikilla olisi sydämellinen Joulu, ja jokainen voisi mennä täydellä vatsalla nukkumaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI