28.07.2014 HARMITTAA IHAN VIETÄVÄSTI

Tämä tilanteeni, harmittaa ihan vietävästi.
Miten olen voinut olla näin tyhmä ?
Miksi olen mennyt pilaamaan tulevaisuuteni näitten ulosottovelkojen takia?
Niitten maksaminen kestää 10 vuotta , jos en pääse siihen Takuusäätiön järjestelyyn. Mitä sitten, pankki ei varmasti 4 vuoden jälkeen , enää luota ihmisiin sitäkään vertaa mitä nykyisin.

Tarvis olla takaajat , varmaan 4  ennen kuin edes saa sitä asuntolainaa, mistä nyt niin suuri haloo, kun ei enää saa asunto vastaan pankkilainaa, vaan täytyy olla takaajia tai muuta omaisuutta lainan takuina.  Osoittaa hyvin tätä , kuinka ihmisen arvo laskee, ainoa mikä nousee on eläkeikä. Mutta, kuinka niillä jotka sairastavat ja yrittävät viimeisillä voimillaan käydä töissä, onko siinäkään mitään järkeä, kun eläkelaitokset kiristävät pykäliään ja säädöksiään, ja alkaa älytön paperisota  yksinäinen henkilö vastaan kova rumba , eläkelaitoksia vastaan. valituksia, valitusten perään, jopa niin kauan kun saavutetaan henkilön eläkeikä, mikä näyttää hienolta tilastoissa. Suomessa eläkeikä on 65 tms. tilastot ovat muuta kuin todellisuus.

Ei pitänyt tästä kirjoittaa mutta tuli jotenkin mieleeni, ja kuukauteen mahtuu jos jonkinlaista tapausta ja kirjoitusta netissä, miten ihmistä koetellaan erilaisissa laitoksissa , kuinka pyöritetään ja pyöritetään suuressa koneistossa valitusten suuressa lautakunnassa, yhtään ajattelematta , että ihminen niitten papereitten lähettäjä, on henkilö , tasa-arvoinen  yhtälailla kuin hän joka käsittelee niitä, ajattelisi välillä itseään samaan tilanteeseen. Kuinka uuvuttavaa on odottaa aina sitä päätöstä, ja valittaa hylkäävästä päätöksistä aina uudelleen ja uudelleen. Kunnes väsyy ja uupuu ja alkaa uusi sairauskierre ja uusien hakemusten lähettäminen.

Itse olen tässä tilanteessani, aivan tuossa sopassa, ja lusikka on vaihtunut kauhaan, ja kohta varmaan vaihtuu kuuppaan tai jopa ämpäriin.

Rahaa ei tule, ja kun tulee menee samantein, varsinkin nyt kun muutin. Olisi hankittavaa, jos jonkinlaista.
Mutta tarviinko niitä, omasta mielestäni tarviin, koska olen taas mennyt tähän soppaan, ja elämääni hallitsee raha ja mammona. Yritän saada tavaraa puhumalla ja kirjoittamalla pyyntöjä esim kodinkoneliikkeeseen , koska haluaisin pakastimen, mutta eivät anna luottotiedottomalle minkäänlaista luottoa, ja usko ihmiseen on nolla.

Miten muutan taas elämääni niin , että raha ei sitä hallitse vaan, se onni ja autuus ja usko, että asiat järjestyvät , kun vaan uskon siihen. Miksi , elämä menee tähän. No, koska raha on , joka pyörittää maailmaa ja rahalla saa tavaraa ja ruokaa ja asunnon ja elämisen perustarpeet . Mutta ihminen tulee pienellä toimeen, ja hyväsydämisyys ja hyvä palkitaan hyvällä.

Onnistunko, siihen on pakko uskoa, raha ei saa hallita elämääni, vaan usko siihen että olen VAHVA JA USKON ITSEENI, JA MAHDOLLISUUTEEN MUUTTUA.

Varmaan tähän kirjoitukseen liittyy taas uusi ulosottovelka 4500 €, ropsahti tuonne muitten saatavien listalle, ja summa ponnahti melkein 30 000€ , itkua pidätellen, maksan ja maksan ja maksan, kuin kuollutta lehmää tuota velkaani, saamatta koskaan tietää, mitä olisinkaan voinut tehdä nyt, jos lainoja ei olisi, turha surra mennyttä, mutta haaveelle ja unelmille pitää antaa siivet , ne kantaa . Tulevaisuus avoin kirja.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI