14.7.2014 OLISI IHANAA OLLA OLLUT PIKKASEN VIISAAMPI

Ihan totta, jos en olisi vuosia sitten tehnyt noita tyhmyyksiä, pikavippejä, lainoja ..... yms.  voisin olla nytten pikkasen varakkaampi nainen.
En varmaan mikään miljonääri, mutta satasia voisi olla sukan varressa, olisi  saattanut käydä sen minun ulkomaan matkan, ensimmäisen sellaisen lämpimään maahan.

Unelmilla pitäisi olla siivet, ja niitten pitäisi kantaa läpi vaikeuksien. Onko näin, no varmaan rahattomat ei  niitä unelmia paljonkaan uneksi, kun kaikki aika menee ihan siihen, että selviää päivästä, viikosta, kuukaudesta tai jopa vuodesta toiseen.

Entä nämä laitapuolen kulkijat, mistä he uneksivat, pullosta ja ehkä ruuasta ja huikkapullosta. Miten he saavat ne, rahathan menee suoraan kurkusta alas, ja roskiksista ruuat, ja kesällä ihanaa köllötellä puitten alla ja hyttyset syö. En ole moista elämää viettänyt, mutta noin sen kuvittelisin menevän. Miettivätkö menneitä, no jos muistavat ja näkevät selvän päivän, vai meneekö sekin sen huikkapullon metsästykseen.

Hyvinhän minun asiat ovat, miksi kummassa haluan enemmän, muuta kuin mitä nyt on.  Herääkö vanha "laulu"  sitä pitää olla enemmän kaikkea, enemmän jotain muuta , mitä nyt on ? Mistä muutos, ehkä siitä kun nyt ollut nämä ulosottovapaat kuukaudet, rahaa pikkasen enemmän, mutta en ole tuhlannut, päinvastoin, pihyys tullut kuvioihin. Tänään sain hommattua ne pyöränkumit, mitkä piti hankkia jo keväällä, no sain halvalla yhteensä ulko- ja sisäkumit 10 € . Laitettu jo pyörään, sukulaisen auttamana.

Nämä mun mietelmät tuli esille, kun muutan, niin haaveilen pienestä terassista sille pihalle. Ihan vaan pieni       3 x 3 m eli noin 9 m2, laudasta ja kiviä sitten ympärille, olen jo hankkinut katekangasta kirpputorilta, mutta lautaa ei sieltä ole löytynyt, suhteilla voisi saada aika halvalla terassilautaa, ja kaippa mä sen voisin itsekkin osata tehdä, jos joku pikkasen ohjaisi. Mutta mistä rahat tuohon terassiin, niin ei mistään, koska tämähän on mun unelma, suuri unelma, jonka toteutan.
Ihana unelma onnesta, köpötellä siellä ja istuskella kahveella,  suuri haave, mikä toteutuu ehkä tulevaisuudessa tai sitten ei.

Niin ja se pakastin piti kanssa hommata. Kääk, muuttaminen on kamalan inspiroivaa aikaa, aina jotakin pitää hankkia.

Miksi aina kun haaveilee jostain, se pitää saada heti. Ei voi odottaa, kuuluuko se tähän mun tautiini. En tiedä, ehkä, pitää opetella, että jos en nyt saa terassia, toivottavasti ensi keväänä tai joskus. Kunhan nyt saisin sen asunnon, ja pääsisin muuttamaan ja sisustamaan uudelleen , naisellisemman mikä tämä asunto oli.
Odotan sitä innolla ja uskon, että asiat sujuu, juuri oikeaan aikaan kunhan vaan jaksaa uskoa ja toivoa.

Taas tälläisiä , mietteitä ja muuta höpinää. Aurinkoisia päiviä !


Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI