19.09.2016 HYMYILYTTÄÄ

Hymyilyttää.
Epäilyttää.

En voisi näitä kirjoituksia kirjoitella, jos olisin mindfullness - ajattelija.
Koska vanhan ja negatiivisen asian jauhamisesta olisi vaan  pahasta mielelle.
Pitäisi kääntää ajatukset hyvään ja parempaan tulevaisuuteen

No, osittain onkin teksteissäni näin, mutta tuleehan jokaisella se hetki, että ei vaan pääse eteenpäin vaikka kuinka yrittäisi.

Ja kun annetaan toivo ja uskoa parempaan, tuleekin jokin kumma pieni tai suuri este.
Kaikki palaa siihen armottomaan, stressaavaan ja toivottomaan elämään, missä näkyy hyvin, hyvin heikko valon tunnelin päässä, joskus se tunnen pää on ihan valoton, joskus ei näy muuta kuin ne laskut siinä pöydällä, tai vain kirjekuoret laskut niissä avaamattomina. Tämänkin vaiheen olen kokenut. Mutta siitäkin päästy eteenpäin.

Meillä jokaisella on omat tavat käsitellä negatiivisia asioita. Päivä pari masentuneena tai viikko. Ja sitten taas mennään rinta rottingilla kohti uusia päiviä.

Tämä blogin aloittaminen alunperin oli minulle suuri kynnys, mutta kun huomasin , että on muitakin vielä pahemmassa tilanteessa, ajattelin, että antaisi toivoa ja uskoa , että voisi selviytyä.

On ollut päiviä , jolloin lopetan, mutta tässä on roikuttu ja ruinattu ja kiitetty ja anottu ja jälleen kerran kiitetty, että olette jaksaneet olla matkassa mukana.

Jälleen kerran pahoitin mieleni , kun kelan rahat tulivat, ei se yhtään helpota vaikka kuinka tietää että rahaa tulee, mutta tulee nyt vähemmän mitä elokuussa, kun kaikki korotusosat ovat tippuneet pois. 637,65 € on ihan eri asia kuin 592,48 € , vaikka vain 45,17 € , on minulle suuri raha. Ja tuosta 592,48 , kun otetaan laina 266 ja vuokra 175,94  jää 150,54 ja siitä puhelin/netti pois jää 50 € . koko loppu kuu sillä..... eli  4,54 € päivä.

Kaurapuuroa ja maitoa ja marjoja pakkasesta.
Mannapuuroa ja mansikkaa.

Onhan maailmassa pahempiakin asioita kuin raha, mikä hallitsee elämää.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI