torstai 31. lokakuuta 2013

31.10.2013 LOKAKUUN PÄIVITYS

Ulosotto muistaa kirjeillä.
Ja sinne tippunutkin jo aikaisen monta laskua, ja menisi ne loputkin nopeasti, ei tarvis kärsiä aina, kun postiluukusta tulee kirje. Vaikka kuinka olisin asennoitunut, että nyt kyllä kestän. Ei vaan onnistu, se lyö niin vasten kasvoja.

Juttelin ulosottomiehen kanssa, niistä koroista suurin piirtein 95 € korot ja lyhennys noin 190 € eli neljän vuoden aikana summa kasvaa, mutta ei lyhene kuitenkaan kovin paljon, mutta ei mene rajan yli.
Jos, saan tuon pankin lainan maksettua ajallaan niin, helpottaa huomattavasti tilannettani.

Ja miten tuon työn kanssa käy, kuntoudunko työkykyiseksi, ja mille alalle? Vaikeita juttuja. Kun nämä kaikki vielä samassa ryppäässä, meinaa pikkasen olla haastetta selvitä. Mutta kyllä mä yritän selvitä, pikku hiljalleen, päivä kerralleen.

Se auttaa kyllä myös, että tietää en ole ainut, enkä todellakaan niin pahasti velkaantunut kuin toiset Suomalaiset, mulla puhutaan vaan sadoista tuhansista , muilla miljoonista tms.

Ulosotossa velkaa tällä hetkellä  17 589,22.

Puhelinlaskustani : Olen liittänyt poikani kanssa sen netti/puhelinlaskut ja mun netti/puhelinlaskut yhteen, silloin vielä kun oli luottotiedot kunnossa, nyt vähän aikaa sitten tein eston ettei voi soitella palvelunumeroihin. Heti laskut tippuneet 30 €.

Tässä  kuussa jäi tilille 25 € ruokaan, mutta onneksi sain ruokaseteleitä srk:sta. Kiitos sinne. Ja pakkasessa on marjoja, jonkun vaan pitäisi syödä niitä.

Näin lokakuussa meni.