8.4.2013 PIKKASEN LOMAA.. NYT SORVIN ÄÄREEN BLOGGAILEE :) :)

Laittelin menneenä viikolla niitä kyselyjä veloistani, ja osalta sainkin ihan mukavasti tietoja , mutta sitten se toinen ryhmä. Eli muutamalta Perintäyhtiöltä tuli tosi tyly kirje , että en saa niitä tietoja, edes kirjeessä vaan pitää soittaa ja ja pyytää henkilökohtaisesti. Ai, eikö tämä sähköposti minkä kautta olen niitä velkojani ottanutkin ole henkilökohtainen.

 Aikamoista touhua. Ja toiselle firmalle kun soittelin, tivasi minulta puhelinnumeroa, ja kun sanoin etten sitä niille anna, muuttui asiakas palvelijan ääni jäätäväksi. Sanoinkin, ettei minulla ole teille enää mitään asioita, mistä Teidän pitäisi minulle ilmoitella. Kaksi velkaani löysi, ja kolmannen olivat myyneet uudelle Perijälle, ja tätä tietoa ei annettu minulle, vaikka omistan sen velan !!

Mahdoton viidakko tuo  perintävelkojen myyminen toiselta toiselle, ensin Luottofirma myy sen perintäfirmalle ja sitten hupskeikkaa se tuleekin takaisin tämän Luottofirman ylläpitämään perintäfirmaan, mutta sehän tässä kierrättämisessä onkin mukavaa, että jokainen tässä saa jotain. Ja ne kehtaavat vedota , että luottotappioita saavat näistä veloistaan kuten minullekin sanottiin  JA KISSAN VIIKSET !!!

Jos veloissa on 28 ja 40 prosentin korot ja vuositasolla 500 % , ihmettelen kyllä , että mitä luottotappiota !!!
Kyllä ne osaa ottaa omansa !

Tänään tuli kirje taas ulosotosta että, muutama laina oli edennyt sinne taas.

Mulla oli viikonvaihde irtiotto kaikesta, talousasioista. Eli majailin  ystävälläni pe - su. Vietettiin laatuaikaa ja tehtiin ruokaa ja nautittiin, telkkarikin oli kiinni, eli olin ns. Ihan pihalla !!
Nuotiossa paisteltiin makkaraa ja tulen loimua katseltiin, hörpittiin gögiä. Nyt taas jaksaa miettiä ja pähkäillä talouttakin uusin mielin. Suosittelen irtiottoa, ihan vaan näin, ystävien seurassa, yhdessä ruokaa ja hyvää seuraa. Antaa uudet ajatukset uudelle viikolle.

Aurinkoisia päiviä Jokaiseen tupaan ja torppaan.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI