14.4.2013 PAKKOLOMAA, MUTTEI VAPAASTA TAHDOSTA

Heissan Teille kaikille.
Nyt pukkasi meikäläiselle pikkasen isompi stressi. Eli tietokoneeni meni rikki, siis kokonaan, ei tule vehjettä enää  ja joudun laina koneella  hoitamaan tämän ilmoituksen.

Laskujakin on pukannut ja asioita hoitamatta, ei jotenkin ole napannut. Kyllä pikkasen ottaa nuppiin, miksi kaikki piiiiiip, tulee yhdellä kertaa minulle eteen.
Tietokone on henkireikäni ja asioitten hoidossa erittäin tärkeä vehje. Tämän bloginkin pitäminen vaikeutuu enemmän ja enemmän,.
Yhtälailla olen hoitanut noita perimiskirjeitten yms. kirjoittamista koneella.

Mitenkähän ennen muinoin hoidettiin tälläisi asioita. Ei niitä ollut ! Blogeja yms. kaiken tämän on saanut aikaan SOME ja minun mielestäni ainakin hyvä juttu.

Ei surra, kyllä kaikki asiat järjestyy.
Yhtälailla, kun silloin meni ensimmäiset asiat ulosottoon en meinannut selvitä mitenkään, mutta tässä nyt mennään ja uusi karikko taas edessä.

Nokka kohti taivaita ja sade huuhtoo lumet, kuten kyyneleet poskeltakin, aurinko kuivattaa ja paistaa lämpimästi  vasten kasvojani.

Halaukset kaikille. Palaillaan.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI