28.4.2013. TILANNE ENNALLEEN

Tilanteeni ennallaan. Ei ole mennyt vielä kertaakaan ulosottoon suoritusta. Eli velat kasvavat korkoa ja summa vaan suurenee. Tein tuonne laskelmiakin, mutta laittelen ne sitten loppu kuukauden päivitykseen.
En oikein usko tuohon, että asiat järjestyisivät millään muotoa. Henkisesti tosi stressaavaa.

Pidin tässä taas muutaman hetken lepoa näistä kirjoitukista, kun ei vaan kerta kaikkisesti jaksa.
Riittää kun availee noita kirjeitä, ja pinoo niitä tuonne mappi Ö:hön, ei vaiskaan tunne kaappiin menee, mutta sitä ennen kirjaan ne vihkoon. Ei ole vielä kaikki ne laskut, pikavipeistä menneet ulosottoon saakka, ja yksi laskukin on hukassa jossain, vaihtoivat perintätoimistoa ja hups yksi 700 € lasku hävisi. Mutta löytyy ihan varmasti ja summa noussut tonniin.

Oli tuossa pieni masis, kun piti juhlavaatetta miettiä, niin eipä sitä tilattu mistään postimyyntifirmasta vaan, kaivelin kaappia ja 2 vuotta vanha mekko menee uudelleen käyttöön. Mahtuu onneksi, eipä ole noita ylimääräisiä tullut, eikä kyllä mennytkään.

 Haaveilen kyllä vieläkin Acerin violetista läppäristä 500 € ja toinen on Kitchen-yleiskone senkin arvo hiippailee samois lukemissa. Mutta todellakin, vaikka ihan olen rahaton tälläkin hetkellä niin usko on kova, että selviin kyllä ja saan pihistettyä jostain pikkasen ja noi tulee mulle vielä pika pikaa. Ja kas kummaa huomaan ajan menneen ja ulosottovelkakin hävinnyt , maksettu loppuun, tai jollain ihmeellä olen sen saanut hoidettua.

Ruokaan ei meikäläiseltä paljoo mene, joten tuo säästäminen varmaankin onnistuu, ja se vararahastokin on jo  alkupääoma 4 €, mutta maasta se pienikin ponnistaa.

Vaikka elämä välillä lyö oikein isolla rukkasella poskelle, mä yritän kumminkin olla positiivinen ja haaveilla , jostain vieläkin paremmasta. Sen olen huomannut, että haaveilu kantaa ja antaa toivoa tulevaan. Ja ne ystävät ovat kultaakin kalliimpia ja arvokkaita.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI