09.05.2017 VAHINKO

Tekevälle sattuu.
Maksoin omasäästöpankin sivuilta vuokran ja toisenkin kerran, kun en ymmärtänyt, että vahvisti sen jo kerran.

No, nyt ollaan sitten maksettu jo ensi kuun vuokra.
Eihän se nyt suuri summa ole, mutta tällaiselle kituuttajalle 55 € on suuri summa.


Kelan virheet ovat suurin piirtein korjattu ja saavat jopa korvauksia ne 150 000 korvauksen saajaa eli noin 25 - 150 € viivästyksen pituudesta riippuen. Hurjia summia, kun ajattelee, että moni on saattanut saada häätökirjeen tai ei ole saanut lääkkeitä.

Perusturvat kaupungeissa ovat olleet kädet pystyssä.
Mistä apua, ovatko monet lainanneet sukulaisilta tai ystäviltään, jopa hakeneet pankista apua tai vihon viimeinen  pikavippi ratkaisu.

Kaikki on maksettava takaisin ja korkojen kanssa.

Itselläni on ollut hyvää tuuria, kun olen oppinut kantapään kautta miten Kelassa toimitaan, eli hakemuksen olen tehnyt puoleksi vuodeksi eteenpäin jotta asiat sujuvat mutkattomasti. Ja jatkon teen samalla tavalla, että alkaa 01.07.2017 -31.12.2017. ja jokaiseen hakemukseen tulee myös niin, että menee Perusturvaan harkinnanvaraisen ja täydentävän tarpeen kartoittamiseen.
Toimittelen sitten vaan niitä laskuja terveyskeskuksesta tai hammaslääkäristä jälkikäteen.
Usein olen vienyt luukulle saakka, kun eräpäivä aika lähellä.

Veroilmoitus tuli täytettäväksi , jos olisi muutosta. Oli, sillä liitin taas veronmaksukyvyn alentumiseen terveyskeskusmaksuja hammashuollosta, ja kerroin sairauksista, joista menot johtuu.
Katsotaan miten paljon ulosotto taas nettoaa.

Sopimus kuntouttavassa jatkuu ensi vuoden kesäkuulle, jolloin sitten voin hurrata, pankkilaina maksettu.

Mietinkin jo tulevaisuuttani, minne menisin töihin, poikiiko jotain tästä loppuajasta kuntouttavassa jotain uutta ja ihanaa... josta voisi tulla ammatti tai jotain sinne päin.





Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI