19.6.2013 VETÄÄ MIELEN MATALAKSI !

Rohkaisin mieleni ja kävelin pankkiin kysäisemään, koska koska velkasaneeraukseni on loppunut. Ei meillä sellaisia tietoja ole, no katsotko koskas olen ottanut sen lainani, sellainen selvisi kyllä eli 2007, ja siitä laskin että velkasaneeraukseni loppui 2006, vuoteen piti olla ottamatta lainoja ja velkoja, kun velkasaneeraus loppui.

Ja seuraava kysymykseni oli, että saisinkos teidän pankistanne Takuusäätiön lainaa, ja paljonkos, no summa   34 000€. Jaahas, ja kuinka meinaat sitä lyhentää ? Kun aikaisemmatkaan lainan lyhennykset eivät ole onnistuneet, vaan olet joutunut ottamaan pikavippejä yms. lainoja lisäksi suorittaaksesi lyhennyksiä. Juu, totta tuokin, mutta otin pikavippejä suorittaakseni muita lainoja lainoilla. No, ei tuo vielä mitään. Laski mulle näytiksi sen lyhennyksen 34 000€ lainalle eli 500€ per kk 8 vuotta. Miten tälläistä lyhennystä pystyt hoitamaan, kun tuottaa tuon 266€ lainan hoitaminen kanssa vaikealta. Menin ihan  hiljaiseksi, ja nieleskelin.
Sanoin  lopulta, että lyhennän nytkin 266 ja 267 yht 533 € kk , ulosotto ja laina.

Niin, no onhan se enemmän kuin tuo 500€, mutta meidän pankissa tiukennettu lainan antamista ja esimerkiksi LUOTTOTIEDOTTOMAT eivät saa lainaa, kovin helposti. Tarviikos lyötyä lyödä vielä, kait mä sen itsekkin tiedän jo, tullut niin monessa asiassa esille.  Ja jokainen hakemus käsitellään yksilönä.

Eikä se ole mikään sääntö/pakko, että kun saa TAKUUSÄÄTIÖN lainan , että saisi myös pankilta lainan.

Onko todella näin. Tämä käynti kyllä opetti minulle miten kovaa nykyinen elämäni todella on.
Ei mikään ihme, että mieli menee tällä hetkellä tosi matalalla. Juu, oikein on Juhannus fiilarit meikäläisellä.

Mutta heitän ensi viikolla postiin tuon Takuusäätiön hakemuksen katsotaan sitten miten käy. Turha sitä on itkee etukäteen, mitä ei vielä tiedä.

Näillä toivottelen kaikille.
Ihanaa aurinkoista Juhannusta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI