09.11.2018 ONNI

Edessä tyhjä sivu täytetään, kirjoittamalla tai piirtämällä, vapaus valita.

Vuosi vaihtuu, edessä tuleva vuosi, suunnittelmat, unelmat täyttää mielen osa jo sovittuja tapahtumia .
Syntymäpäivänäsi ajattelet hetkiä menneitä ja katsot peiliin, huomaat elämän myös kasvoissasi. Tavassasi liikkua, huomaat askeleiden lyhentyneen, ryhdin kumartuneen. Onnellinen, siitä että on olemassa. Ja terve.
Kaikki ne uurteet, jotka kaunistavat kasvojasi, ovat elämäsi varrelta ansaittuja.
Ryppyvoiteetkaan eivät auta enää, vaan tyydyttävä elämään ryppyjen ja uurteiden kanssa.

Ystävät, jotka kulkevat rinnallasi, ovat sydämessäsi, vierailut ja yhteydenpidon ruokkii ystävyyttä, unohtaminen on inhimillistä.  Armollinen itselleen, ja myös muille.

Aika ja paikka, kaikella on merkitys, tärkeys olla läsnä. Menemättä jättäminen, tai meneminen ,  toisista saa sakkoa ja toisissa huomaa tarvitsevansa juuri tätä menoa, tapaamista.

Ajan rajallisuus, elämän rajallisuus, pysäyttää ja mietityttää, mikä elämässä on tärkeintä, rakkaimmat vieläkin enemmän rakkaimpia .  Olen todella rikas, ja rakas. 

Kaikella omassa elämässämme on suuri tai pieni merkitys, jokin voi olla merkityksetön.
Jokainen meistä päättää kuinka tässä oravanpyörässä juoksee, jättäytyä pois siitä, rauhoittua, ja miettiä mikä on tärkeintä. Juosta pää kolmantena jalkana, vai heittäytyä sohvalle ja katsoa kattoa, ja miettiä unelmia. Rauhoittua. Rentoutua.

Päivä kerrallaan yksi asia pois, ja aikaa itselleen enemmän.

Voimme paremmin. Voin paremmin.
Valintamme .

Elämä on tässä ja nyt .  Onni. 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

08.04.2019 Luottotiedoton voi saada vuokra-asunnon, mutta vuokranantajien käytännöt vaihtelevat – Eniten vaikeuksia on hakijalla, jolla on vuokravelkaa

08.09.2023 SOITTO KELASTA

14.11.2023 PETTYMYS JA SIITÄ YLI, PÄÄSTÄ IRTI